Hallitus

Hallitukseemme kuuluu tällä hetkellä kolme jäsentä. He ovat myös Tietoisuus ry:n perustajajäsenet.

Janne Laakso

Hallituksen puheenjohtaja

Janne Laakso on vuodesta 2011 lähtien tutkinut henkisyyden perusteita ja kokenut "kummia". Janne jäi pois yrityselämän oravanpyörästä v. 2014 ja toiminut sen jälkeen hyvinvointialalla. Jannen tunnistaa 4D Meditation & Wellness yrityksen sekä kymmenien henkisyyteen liittyvien blogikirjoitusten takaa, jotka ovatkin innostaneet hänet olemaan yksi perustajajäsen Tietoisuus ry:ssä. Janne haluaakin tuottaa ihmisille hyvää oloa, iloa sekä rakkautta sydämestään. Suurin visio on saada ihmiset itse toteuttamaan itseään, kanavoidun tiedon kautta.Pauli Liikala

Hallituksen varapuheenjohtaja

Pauli Liikala on pitkän linjan tietoisuuden tutkija ja kokeilija. Jäätyään vuoden 2012 alusta eläkkeelle, Pauli on hankkinut kokemuksia erilaisista henkisistä ilmiöistä ja kirjoittanut niistä viisi kirjaa. Pauli on perustanut myös useita facebook-ryhmiä näistä asioista keskusteluja varten. Pauli on vetänyt vuodesta 2017 YouTubesssa näkyvää Paulin pakeilla haastattelusarjaa. Paulin pakeilla on käynyt tähän mennessä noin 140 haastateltavaa ja niitä on katsottu 750 000 kertaa. Näiden haastattelujen perusteella Pauli on kirjoittanut kirjan Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä.

Minna-Maaria Aholainen

Hallituksen jäsen

Minna-Maaria Aholainen on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen. Kiinnostus holistiseen hyvinvointiin, henkisyyteen sekä oman voiman löytämiseen, ovat innoittaneet opiskelemaan aiheista lisää. Minna-Maaria valmistuu kohta holistiseksi health coachiksi sekä tekee kanavointia,energiahoitoa ja luennoi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista mm. yrityksille. Haluna on jakaa kertynyttä tietoa kanssa matkaajille oman näköisen elämän löytämiseen ja itsensä kehittämiseen.