Mitä voimme tarjota sinulle?

Kurssit ja ohjelmat

Kurssien tarkoitus on antaa ihmisille voimavaroja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen; kehon, mielen ja sielun näkökulmasta.


Henkinen kasvu

Kurssin tarkoituksena on käsitellä henkisyyttä, lisätä tietoisuutta sekä henkilökohtaista henkistä kasvua. Käsittelemme myös mikä on elämän tarkoitus, miten henkisyys ilmentyy arjessa eri muodoissaan sekä kuinka ottaa oma voima käyttöön ja hyödyntää sitä universaaleja lainalaisuuksia hyväksi käyttäen. Kurssi sisältää ennakkomateriaalia ja kotitehtäviä. Kurssi toteutetaan neljänä lauantaipäivänä: 12.3, 26.3, 9.4 ja 23.4. Kurssin toteutumisen minimi osallistujamäärä 10 hlöä, maksimi 20 hlöä.

Valitettavasti kurssi ei toteudu.  

Kurssin osa-alueet:

Henkisen kasvun perusteet 

Henkisyyden merkitys omassa arjessa

Oma voima

Elämän energiat

Löydä oma elämänpolkusi

Kurssin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle oman voiman ja polun löytäminen. Kurssilla annetaan eväät miten saada itselleen kanavoitua tietoa, miten hyödyntää sitä omassa elämässään sekä luoda oman elämän menestystarina - olla oman elämänsä maailmanmestari. Bonuksena kurssilaiset saavat Pauli Liikalan kirjan Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä sekä kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua henkilökohtaiseen loppukeskusteluun (30min). Loppukeskustelussa käydään läpi mm.  Mitä kurssin jälkeen? Tulevaisuuden näkymät? Mitkä ovat seuraavat askeleet? Kurssi sisältää ennakkomateriaalia ja kotitehtäviä. Kurssi toteutetaan seitsemänä lauantaipäivänä: 5.3, 19.3, 2.4, 7.5, 28.5, 11.6 ja 2.7.  Kurssin toteutumisen minimi osallistujamäärä 10 hlöä, maksimi 20 hlöä.

Valitettavasti kurssi ei toteudu.

                                                                                  Kurssin osa-alueet

Tietoisuus

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Elämän strategiakartta

Yksilön tarkoitus ja sielunsuunnitelma

Energioiden tunnistaminen ja tulkinta

Yhteys tietoisuuteen

Kanavointi

Henkilökohtainen loppukeskustelu

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Infoa tulossa kevään 2022 aikana.
 


Lisäkursseja

Infoa tulossa vuoden 2022 aikana