Mitä voimme tarjota sinulle?

Kurssit ja ohjelmat

Kurssien tarkoitus on antaa ihmisille voimavaroja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen; kehon, mielen ja sielun näkökulmasta.


Henkinen kasvu

Kurssin tarkoituksena on käsitellä henkisyyttä, lisätä tietoisuutta sekä henkilökohtaista henkistä kasvua. Käsittelemme myös mikä on elämän tarkoitus, miten henkisyys ilmentyy arjessa eri muodoissaan sekä kuinka ottaa oma voima käyttöön ja hyödyntää sitä universaaleja lainalaisuuksia hyväksi käyttäen. Kurssi sisältää ennakkomateriaalia ja kotitehtäviä. 

Kurssin osa-alueet:

Henkisen kasvun perusteet 

Henkisyyden merkitys omassa arjessa

Oma voima

Elämän energiat

Löydä oma elämänpolkusi

Kurssin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle oman voiman ja polun löytäminen. Kurssilla annetaan eväät miten saada itselleen kanavoitua tietoa, miten hyödyntää sitä omassa elämässään sekä luoda oman elämän menestystarina - olla oman elämänsä maailmanmestari. 

Kurssi sisältää ennakkomateriaalia ja kotitehtäviä. Kurssi toteutetaan seitsemänä lauantaipäivänä. Tällä hetkellä kursseja on meneillään kolme. Kaksi Vihdissä ja yksi Helsingissä. Kurssit on tarkoitettu Henkisyys Vihdin sekä Helsingin jäsenille.                                                                                  Kurssin osa-alueet

Henkisyys ja henkinen kasvu

Tietoisuus ja oma voima

Elämän strategiakartta

Yksilön tarkoitus ja sielunsuunnitelma

Energioiden tunnistaminen 

Yhteys tietoisuuteen

Kanavointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi


 


Lisäkursseja

Infoa tulossa vuoden 2022 aikana