Kiitollisuus

11.03.2024

Kiitollisuus on jotakin sellaista, että ymmärtää olla kiitollinen kaikesta mitä elämässä on. Universumin energian toimiminen perustuu kiitollisuuteen. Kaikki mitä meidän elämässämme tapahtuu, on meidän itsemme suunnittelemaa ja meidän sielunsuunnitelmaamme. Jos emme ole kiitollisia, emme ole kiitollisia itsellemme - "inhoamme" itseämme. Miksi? Miksi emme olisi kiitollisia itsestämme?

Me kaikki olemme suunnitelleet itsellemme juuri sellaisen elämän kuin tarvitsemme ja haluamme. On myös tärkeää ymmärtää sielunsuunnitelman tärkeys ja sen noudattaminen. Sielunsuunnitelma pitää sisällään oppiläksyjä, tehtäviä sekä kokemuksia. Meille kaikille on avattu ovet ja mahdollisuudet kaikkeen. Me emme vain osaa tai halua avata niitä ovia, mitkä meidän kuuluisi. Se vaatiikin rohkeutta ja uskallusta sekä kykyä kuunnella sisintään. Kun oivallus sisimmän kuuntelusta ja rohkeus ovien avaamiseen tapahtuu, niin mikään ei ole rajana vastassa. Olkaamme siis kiitollisia kaikesta mitä meillä on. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.

Mistä kaikesta meidän tulisi olla kiitollisia? Jos katsomme omaa elämäämme, mitä meillä on ja mitä tunnemme, niin kiitollisuus löytyy juuri teistä itsestänne. Kiitollisuutta ei voi löytää ulkopuolelta. Se ei ole seteleissä, autoissa, asunnoissa eikä matkoissakaan. Se on sisällämme oleva, suuren Universumin energiaa, josta meidätkin on kokonaisuudessaan tehty. Meidät kaikki on samalla energialla täytetty. Voimme olla kiitollisia siis kaikkeen mitä meissä ja meillä on. Kun kiitollisuus tulee todeksi elämässämme, alamme yksinkertaisesti elämään parempaa elämää. Kun alamme elämään parempaa elämää, niin meille avautuu aivan uusi minä ja sitä kautta täysin uusi elämä. Ovet alkavat vain sattumoisin avautua, ilman, että avaamme niitä. Tällöin voimme sanoa, että olemme tietoisesti täydessä ohjauksessa. Kaikki tietävät sen, että negatiiviinen vetää negatiivisuutta ja positiivinen vetää positiivisuutta puoleen. Kyse on vain ja ainoastaan energiasta. Hyvällä saa aikaan hyvää.

Kaikki tietävät, että eläimet vaistoavat energiaa. Jos olet kävelyllä ja vastaan tulee koira, jota pelkäät, niin ne vaistoavat sen energian ja koirakin alkaa käyttäytymään kummasti. Koira vaistoaa pelon ja alkaa itsekin pelkäämään ja käyttäytymään uhmakkaasti. Eläimet vaistoavat surua, iloa ja kaikkea - kyse on energiasta. Sanonta kuuluukin, että kyllä koira koiran tuntee. Kun ihminen on kiitollinen siitä mitä hänellä on, mitä on kokenut, miltä itsestään tuntuu, niin hän on kuin magneetti, joka alkaa vetämään yhä enemmän puoleensa positiivisia asioita. Jos ette usko, niin kokeilkaa. Herääminen "väärällä jalalla" eli ei kiitollisena aamuisin on hyvä esimerkki. Näin kun käy, päivä vaan ei voi mennä hyvin. Me itse heräämme väärällä jalalla.

Voimme olla kiitollisia kaikelle mitä koemme, koska mitkään kokemukset eivät ole negatiivisia. Ei ole "pahaa" tai "hyvää", on vain. On kokemuksia, jotka me ihmiset tunnistamme tässä ja nyt, eri tavalla ja reagoimme niihin tunteilla. "Negatiivisten" kokemusten kautta me itse haluamme saada kokemuksia, jotka opettavat meitä tietyissä asioissa, tai olemme halunneet saada "oppiläksyn" tiettyyn elämän asiaan. Kun tämän asian ymmärtää niin silloin se kokemus on saatu ja se on myös sisimmässämme ymmärretty. Kokemuksen tarve häviää ja alamme saamaan erilaisia kokemuksia, omasta mielestämme "positiivisia" kokemuksia. Negatiivisuutta ja positiivisuutta ei siis ole olemassa lainkaan. Kaikki on vain kokemusta. Parhaat kokemukset tunnemme "negatiivisina", koska ne koskettavat kaikkein eniten. Me opimme niiden kautta kaikkein eniten. Lapsikin voi laittaa käden kuumalle levylle ja se sattuu. Tuskin laittaa montaa kertaa uudelleen, koska hän oppii asiasta jotain. Tässäkin tapauksessa voidaan olla kiitollisia, sillä pahemminkin voisi käydä. Tämä on täysin omakohtainen kokemus oman poikani kautta.

Kiitollisuus on jotain sellaista, mitä ei löydy mistään. Se on, aina ollut ja tulee olemaan. Sen käyttöönotto on vain joskus haastavaa. Me emme näe sitä jokapäiväisessä elämässä, vaikka siinä se juuri pitäisikin näkyä parhaiten. Tämä taas johtuu siitä, että elämämme koostuu liian kiireellisestä tavasta elää. Emme ehdi pysähtymään ja syventymään siihen mitä meillä on, kunnes tapahtuu asioita, jotka todella laittavat meidät pysähtymään ja miettimään. Ihmisten olisikin syytä pysähtyä ja miettiä omaa sisintään, mitä meillä on ja mitä haluamme. Jos me emme sitä tee, niin universumin energia tekee sen. Silloin kokemukset saattavat olla hieman haasteellisempia tai ainakin tuntuvat sille. Kaikkien ihmisten tulisi käydä vierailulla Terhokodissa ja kysyä sen jälkeen mitä itsellään on, mistä on kiitollinen ja miten siihen suhtautua. Osa ihmisistä suhtautuu töihinsä, että on ihan "VMP" ja on pakkotyötä. Tehkää siis töitä, mitä haluatte, ei rahankiilto silmissä. Odottakaa kun työttömyys iskee, mitä sitten? Osa ihmisistä ajattelee, että onpa ikävää, että on joku pikku sairaus. Olkaa kiitollisia sille, että universumi kehottaa teitä kenties pysähtymään, ettei tarvitse piipahtaa Terhokodin kautta. Se voikin olla viimeinen pysäkki. Kaikella on tarkoituksensa, mikään asia ei jää Universumilta huomioimatta tai tekemättä teidän vuoksenne. Olkaa kiitollisia, että olette syntyneet Suomeen. Käykää muualla katsomassa mitä siellä tapahtuu etenkin näinä päivinä. Olkaa kiitollisia ystävistänne, koska voi tulla päivä, ettei heitä ole. Olkaa kiitollisia eläimistä, sillä ne tuovat iloa elämäänne, koska eläimet osaavat olla kiitollisia teille lähes kaikesta. Olkaa kiitollisia ystävillenne, jotka ovat eri miltä kanssanne, he avaavat teidän silmiänne maailmalle. Juuri keskustelin yhden vanhan ystäväni kanssa puhelimessa. Hän kyllä pitää minua hulluna liittyen asioihin, joista puhun ja mitä mieltä olen. Sanoin hänelle, että eikös asiat ole eri mieltä, emme me? Selostin muutamaa kannanottoani ja kerroin miksi olen jotain mieltä tietystä asiasta. Hän vastasi, ettei olekaan miettinyt asiaa tältä kantilta. No ei hän sitten lopuksi pitänytkään minua niin hulluna. Jos olisin alkanut riitelemään ja taistelemaan asiasta, niin olisin ollut se hullu. Ei ole asiaa, mistä teidän ei tulisi olla kiitollisia. Kaiken voi parantaa, kaiken. On puhuttu, ettei AIDS:a voi parantaa. On tapauksia maailmalla, jossa potilaat ovat parantuneet AIDS:sta. Miten se on mahdollista? Voisin kysyä tätä lääkäreiltä ja he eivät osaisi vastata muuta kuin, että ihmeitä tapahtuu. Kysymys kuuluu mikä on se ihme? Ei ole ihmeitä tai sattumia, on asioita, jotka yksinkertaisesti vain ovat. Olkaamme kiitollisia tästäkin.

Olkaa kiitollisia joka päivä, eikä vaan silloin kun tapahtuu jotain kivaa. Jos ihminen on epäkiitollinen suurimmaksi osaksi aikaa, niin siitä tulee tunne, joka valtaa teidät. Silloin ihminen tuntee olevansa epäkiitollinen joka hetki. Siitä tulee todellista elämässä ja elämänne perusluonne, joka vetää taas uudelleen epäkiitollisuutta lisää puoleensa. Kun ihminen opettelee olemaan kiitollinen, tulee hänestä kiitollinen ihminen, joka taas vetää puoleensa positiivisuuta. Taas jälleen kerran puhun kokemuksen äänellä. Muistan joskus varhaisemmasta iästäni sanonnan; heräsitkö tänään väärällä jalalla, kun on äksy? Voiko väärällä jalalla herätä? Jos sängystä nousee, niin voiko nousta molemmilla jaloilla ja kumpi niistä on väärä? Eiköhän se riipu siitä kummalla puolella sänkyä nukkuu. Se on siis tunne. Tunteisiin voimme vaikuttaa ajatusmalleilla. Ajatusmalleihin voimme vaikuttaa muuttamalla ajatuksia. Tämä ei ole mitään rakettitiedettä, kyse on halusta ja siitä, miten haluamme viettää elämämme. Voidaan toki tämä elämä elää juuri niin kuin miltä tuntuu. Teillä on vielä monta elämää elettävänä, ehkä sitten seuraavassa elämässä tulee se kiitollisuus. Peli jatkuu, jatkuu ja jatkuu, eikä lopu koskaan. Itselläni on menossa elämä nro. 468 maapallolla. Nyt olen oppinut jotain ja jaan sitä teille rakkaat ystävät. Kiitollisuuden tunne on yksi näistä. Itselläni yksi suurin kiitollisuuden tunne tulee siitä, että saan kirjoittaa teille ja antaa ainakin omasta mielestäni viisaita ohjeita ja neuvoja. Ken ottaa vastaan, niin olen kiitollinen siitä. Se kuka tuomitsee mitä kirjoitan, niin olen siitäkin kiitollinen, koska olette lukeneet sen. Joskus teillekin avautuu silmät ja sielu näihin asioihin. Muistakaa, olen kokeillut tätä 367 kertaa ennen tätä. Sekään ei ole sattumaa.

Itse teen kiitollisuusharjoituksen 1-2 kertaa päivässä. Aamulla, kun herää on paras ajankohta, koska silloin ei koskaan voi herätä väärällä jalalla, vaan jokainen päivä alkaa aina uudestaan. Tuntuu kuin elämä alkaa ja alkaa aina vaan uudestaan. Jos teette sen illalla ennen nukkumaan menoa, niin aivot kyllä työskentelevät yöllä ja voitte saada ahaa elämyksen. Tästä voisikin kirjoittaa ihan oman blogitekstinsä, mitä öisin tapahtuu. Joo, kyllä, ahaa elämys...mutta hieman toisenlaisista syistä kuin vain, että aivot hyrräävät. Iltaisin tehtynä kiitollisuusharjoite laittaa teidät positiivisen tunteineen nukkumaan ja todennäköisesti heräätte oikealla jalalla, tai siis ehkä vasemmalla, mutta hyvillä mielin.

Kiitollisuusharjoitteessa voitte olla kiitollisia kaikelle, mitä ikinä keksitte. Olkaa kiitollisia juuri niistä asioista, joista haluatte. Kaikki on teistä itsestänne kiinni. Kun tarpeeksi kauan tätä harjoitetta tulee tehtyä, niin ei ole käsitettä "huono päivä" tai "paha ihminen" tai muutakaan "huonoa" tai "pahaa". Taas puhun kokemuksella. Kaikki päivät ovat parhaita päiviä. Päivät muuttuvat vain yhä huikeimmiksi ja huikeimmiksi. Huominen päivä voi olla aina vaan elämän paras päivä. Kuulostaako mahtavalle? Ei kuulosta, vaan on. Sekin on hienoa, että huomaa, ettei "pahoja" ihmisiä ole olemassa. On vain erilaisia ihmisiä, joille toiset asiat ovat tärkeimpiä kuin toiset. Se vaan on näin.

Meditoin joka päivä. Meditaation yhteydessä teen oman kiitollisuusharjoitteen. Tässä kiitän äiti maata, Universumia yhteydestä, puhdistan oman energiani, kiitän oman energian palaamisesta menneestä ja tulevasta, sekä kiitän valon suojauksesta.

Teen erillisen kiitollisuusharjoitteen joka ilta nukkumaan mennessä. Kirjoitan sen tähän juuri sellaisenaan kuin teen sen. Joka aamu herään kiitollisena kaikesta. Olo on myös näiden mukainen - Huikeeta!

"The pain will leave once it has finished teaching you"

Tässä siis oma kiitollisuusharjoitteeni, jonka tein jo aikaa sitten. Voitte tehdä oman versionne juuri sellaisena kuin haluatte:

"Kiitos Jumala siitä, että saan kommunikoida Universumin energian kanssa. Kiitos siitä, että minua kuunnellaan.

Kiitos Jumala siitä, että kaikki kokemukset mitä tällä hetkellä koen, ovat huikeita, joista olen saanut kokemukseni. Kiitos kaikista niistä kokemuksista, joita aiemmin olen kokenut "pahoina", tuntuvat nyt suurilta ja sellaisilta, joista olen oppinut. Ne ovat parhaita kokemuksiani, joista olen kiitollinen.

Kiitos Jumala siitä, mitä kaikkea minulle on annettu; asunto, minulla on katto pään päällä, lämmintä vettä, lämpöä, tuulen suojaa, ruokaa, terveys, hyvän olon tunne kaikesta, koko elämäni.

Kiitos lähimmäisistäni kenen kanssa saan jakaa elämäni.

Kiitos avovaimolleni sekä Sisu koiralle, että olette elämässäni. Enempää en enää haluaisi. Kiitos.

Kiitos Jumala siitä, että saan auttaa ihmisiä ymmärtämään Universumia sekä henkimaailmaa. Kiitos, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Kiitos Jumala siitä, että saan tulevaisuudessa sellaisen tehtävän, missä voin auttaa suuresti koko ihmiskuntaa, niin, että maailmasta loppuu sodat, nälänhätä sekä erilaiset sairaudet. Kiitos Jumala siitä, että saan puitteet järjestää koulutuksia ihmisille. Kiitos

Kiitos Jumala siitä, että ohjaat ja suojelet poikaani sekä lapsenlastani.

Kiitos Jumala siitä, että saan lähettää universaalia rakkautta, valo ja energiaa isälläni ja äidilleni.

Kiitos Jumala siitä, että pidät huolta, ohjaat ja annat oikeat kokemukset kaikille ystävilleni ja tutuilleni. Kiitos että (nimeän tietyt ihmiset, joille pyydän tiettyjä asioita).

Kiitos Jumala, että annat rauhaa ja rakkautta koko ihmiskunnalle maapallolla.

Kiitos henkimaailmalle, että olette paikalla sekä kuuntelette minua.

Kiitos enkeleille rakkaudesta ja suojelusenkeleille suojelusta.

Kiitos henkioppaalle sekä auttajasieluille, että olette ohjanneet minut tähän hetkeen ja elämäntilanteeseen. Olen suurkiitollinen kaikesta mitä olette tehneet hyväkseni.

Kiitos mestareille mitä olette tehneet hyväkseni ja tulette tekemään. Kiitos ystävälleni Kristukselle kaikesta, koska tunnen läsnäolosi.

Kiitos korkeimmalle neuvostolle, että olen saanut syntyä Suomeen ja olette lähettäneet minut tekemään tätä suurta tärkeää tehtävää, tässä hetkessä.

Kiitos Mummolle, Vaarille, Ukille, Mummille että olette auttaneet minua maanpäällisissä asioissa sekä henkimaailmasta käsin. Kiitos, että olette läsnä.

Kiitos Essu tädille, rakkaalle, auttamisesta, kiitos että kohta näemme todellisesti.

Kiitos muille henkimaailmassa oleville tutuille mm. (nimi, nimi) mitä olette tehneet minulle auttaen ja arvostaen minua.

Kiitos ihanalle Petra koiralle kaikesta. Kiitos Iines koiralle, että olet saattanut minut ja rakkaan Sisun yhteen. Toivottavasti täytän suuret saappaasi rakkaudesta Sisuun.

Kiitos, kiitos, kiitos"