Maailman pelikirja osa 1.

24.04.2024

Johdanto;

Kirjoitan tätä tekstiä 16.3.2022 tietämättäni Suomen päätöksestä tai valinnasta Natosta. Kovaa vauhtia poliitikkomme ovat mediassa mainostaneet sotilasliiton puolesta. Toukokuun alku tulee varmasti olemaan ratkaisevaa aikaa, sillä onhan Naton panssarikomppaniakin samaan aikaan harjoittelemassa Suomessa. Julkaistaanko tuolloin Suomen Nato"hakemus"?

Maailman pelikirjassa osassa 1, käsittelen mitä maailmalla on tapahtumassa juuri nyt sekä hieman tulevaisuuteen (v. 2022-2027). Osan kaksi julkaisen kenties muutaman vuoden kuluttua. Tämä osa tulee käsittelemään aikaa v. 2027-2032. Kirjoituksen nimeksi sopii Ihmiskunnan pelikirja osa 2. Tässä kirjoituksessa otan enemmän kantaa Ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Osa tietää lähtökohtani sekä suhtautumiseni tapahtuviin asioihin. Katson asioita henkisyydestä lähtöisin, jossa ei ole hyvää tai pahaa. Itse en ole mitään mieltä, vaan kirjoitan tätäkin tekstiä muista tietoisuuden tasoista käsin. Osa teistä on lukenut enemmän, osa vähemmän blogejani ja suurin osa teksteistä perustuu henkimaailman asioihin. Meillä perheessä todella keskustellaan henkimaailman kanssa hyvinkin tiiviisti ja tämäkin kirjoitus on teille kirjoitettu, henkimaailman toiveesta. Itse en olisi välttämättä halunnut tätä julkaista, mutta viesti oli hyvinkin selkeä - on aika kirjoittaa ja on aika tuoda asiat julki. Moni on hyvinkin tietoinen asioista, mitä kirjoitan, mutta löytyy varmasti ihmisiä, joille tulee kenties uuttakin asiaa. Toisille kirjoitettu teksti voi olla jopa shokki.

Tulen saamaan paljon loukkaavia kommentteja, negatiivisuutta sekä jopa vihaa niskaani. Silti kirjoitan ja julkaisen tämän. Se, kuka uskoo kaiken olevan valetta tai palturia, niin teidän tulee yksinkertaisesti vain odottaa ja katsoa mitä tuleman pitää. Toivon kaikille rakkautta, kaikkeen.

Maailmalla on tapahtunut paljon asioita viimeisten kymmenien vuosien aikana, joista me ihmiset olemme olleet huolissamme. Vuosikymmenten aikana on pauhannut pandemioita sekä koettu monenmoista sotaa. Moni on huolestunut molemmista. Aika monia pelottaa tulevaisuus. Ihmisiä on pelottanut rokotteet, ilmastoon liittyvät asiat, mahdollinen energian hinnan nousu tai jopa pula, puhumattakaan ruokapulasta. Geopoliittisesti maailmalla on ollut jo kauan suurta liikehdintää suurvaltojen taholta. Eurooppa on liittynyt mukaan tähän kriisiin Venäjän ja Ukrainan taholta. Minkälaista liikehdintää tekee Kiina tai Intia? Epävakaisuutta on liikkeellä. Emme ole voineet välttyä millään lailla tästä tapahtumasta. Ihmiset kysyvät miksi kaikki tämä tapahtuu?

Kirjoitin blogissani v. 2021 Suuresta heräämisestä. Ihmiskunta on tullut tietyn syklin päätökseen ja asiat tulevat muuttumaan, halusittepa tai ette. Universumissa vallitsee tasapaino ns. negatiivisen sekä positiivisen energian suhteen. Vuosituhansia olemme eläneet voimakkaammin negatiivisen energian vallassa ja nyt tätä tasapainoa tasautetaan. Kaikki se vallalla ollut negatiivinen energia on myös kiinnittynyt Äiti maahan. Pitää aina muistaa, että Äiti maa on elävä organismi, jolla on myös oma sielunsa sekä sielunsuunnitelmansa. Äiti maa toteuttaa omaa osaansa tässä kauniissa näytelmässä, niin kuin me kaikki osaltamme. Äiti maakaan ei voi hyvin ja varmasti tulee reagoimaan tähän kaikkeen.

Suuressa Heräämisessä ei ole kyse fyysisisistä asioista lainkaan. Maallisilla asioilla ei ole mitään tekemistä heräämisen kanssa. Maallisessa elämässä tapahtuvat asiat ovat vain heräämisen välineitä, millä ihmisiä saadaan heräteltyä. Siinä piileekin se suuri "salaisuus". Suurella heräämisellä tarkoitetaan henkisyyteen heräämistä. Maalliset ja materiaaliset asiat ovat vain tämän dualistisen elämän välineitä, koska elämme dualistisessa maailmassa. Tällä yritetään kertoa ihmiskunnalle, että Universumissa piilee paljon muitakin asioita, kuin materiaalinen maailma. Toiseksi tarkoitus on tuoda ihmiset yhteen - ykseyteen. Se tapahtuu erillisyyden ja kahtiajaon kautta.

Vaikka tilanteet sekä näytelmän vaiheet saattavat näyttää, että kohta tulee maailmanloppu, niin lohdutukseksi sanon, ettei näin käy. Vanha aika loppuu ja uusi aika alkaa. Tätä aikakautta voimme kutsua uudeksi ajaksi tai kultaiseksi ajaksi. Asiat tulevat muuttumaan kaikilta osin. Tästä tulen kirjoittamaan enemmän kirjoituksen toisessa osassa (Ihmiskunnan pelikirja osa 2).

Koska kyseessä on siis suuri herääminen, niin moni kysyy, miksei joku sitten herää? Miksi niin moni nukkuu ruususen unta, eikä näe tiettyjä tapahtumia? Vastaus on selkeämpi ja yksinkertaisempi, kuin osaatte kuvitellakaan. Meillä kaikilla on oma sielunsuunnitelmamme, jota me noudatamme, tapahtukoon mitä tahansa. Osa näyttelee tässä näytelmässä ei herännyttä, osa taas herännyttä. Meillä kaikilla on oma roolimme. Toiseksi, ei ole vielä aika. Henkisyydessä, kuten henkimaailmakin ilmaisee asiat niin viisaasti, niin tässäkin asia on ilmoitettu; Ei ykseyttä ilman erillisyyttä, ei hyvää ilman pahaa. Se mitä koronaviruspandemia sai aikaan, on erillisyyden perikuva. Ihmiset taistelivat rokote vs. ei rokote. Koronan tehtävä olikin "laukaistava" suuri herääminen. Se on nyt alkanut ja jatkuu Tietoisuuden suunnitelman mukaan täydellisessä ja harmonisessa aikataulussaan. Ukrainan kriisi lisää tätä kahtiajako NATO vs. ei NATO, Venäjä vs. muut. Samaa asiaa ajaa muutkin asiat, mitä tässä on havaittavissa. Kaikessa on aina hyvä muistaa, että ketään tai mitään pelastajaa ei tule ulkopuolelta, vaan se löytyy meistä kaikista sisältämme. Pelastaja ei ole NATO, Putin, Biden, Trump tai mikään mukaan asia tai henkilö. Jos sitä odotatte, niin ette valitettavasti tule näkemään.

Mitä tässä on sitten odotettavan?


Sanontakin kuuluu; Valo nousee Pohjolasta. Tämä toden totta pitää paikkansa, kirjaimellisesti. Henkisyys tulee nostamaan päätään ensin Suomesta, leviten Skandinaviaan, sieltä Eurooppaan ja koko maailmaan. Suomella tulee olemaan todella erikoisasema henkisyydessä. Siksi maallamme on myös luojan suoma varjelus. Tätä maata ei hevillä hetkauteta. Tämä vaatii yksinkertaisesti fyysisellä tasolla sen, että me suomalaiset todella heräämme. Tällä hetkellä suurin osa nukkuu syvää ruususen unta henkisellä tasolla. Se on avautuva. Viimeksi, kun suomalaiset ovat rukoilleet Jumalaa, niin se tapahtui 40-luvulla ja tuo aika on osaksi palautuva. Suomen kansa ei herää ilman, että palaisimme samoihin tapahtumiin, kuin 80v. sitten. Meidän on saatava kokemus siitä, miltä tuntuu toisen valtion miehitys maassamme. Meidän on saatava kokemus erillisyyden perimmäisyydestä. Nyt jos/kun liitymme Natoon, niin se "oikeuttaa" Itäisen naapurimme tekemään sen ja tuottamaan sen kokemuksen meille suomalaisille. Tämä miehitys tulee tapahtumaan n. kahden vuoden aikana (2024-2025). Samaan aikaan Äiti maan puhdistukset Euroopan alueelle (Välimeri) tuottavat lisää ykseyden tunnetta Euroopassa. Miksi Euroopassa? Koska pallomme imee kovaa vauhtia tätä jännittynyttä negatiivista energiaa sisäänsä, mitä alueellamme on harjoitettu jo useamman vuosikymmenten ajan. Kun tähän kaikkeen lisätään muut ihmisen aiheuttamat "ongelmat" (energiakriisi, ruokapula, talouskriisi), niin toden totta ihmiset väistämättä alkavat kysymään itseltään mitä täällä tapahtuu ja miksi. Jotta heräisimme. Suomessa alkaa sisäinen kriisi, joka vie henkisesti maatamme harppauksia eteenpäin. Muistakaa se, että me suomalaiset saamme koko ajan apua. Se sama "enkeli", joka talvisodassa oli mukana, on myös nytkin. Tästä avaan lisää kirjoituksen toisessa osassa.

Miten Suomen käy tässä kaiken sekavuuden keskellä?


Niin, kuten kirjoitin yllä, niin hyvinhän meille käy. Paremmin kuin hyvin, vaikka se vaatiikin kärsivällisyyttä ja joidenkin mielestä aika rankkoja kokemuksia. Suomea koskeva miehitys kestää kaikkiaan n. puolentoista vuoden ajan. Venäjän tarkoituksena ei ole vallata Suomea, eikä liioin vahingoittaa ihmisiäkään. Fyysisessä maailmassa on tarkoituksena ainoastaan näyttää länsimaille, ettei lähennä Natoa liian lähelle Venäjää. Tosin tämäkin on täyttä näytelmää tässä ihmisyydessäkin. Palaan tähän myöhemmin vielä.

Venäjän miehitys tulee siis tapahtumaan vuosina 2024/2025. Kaiken tämän jälkeen asiat muuttuvat. Ihmiset alkavat näkemään kaiken mädänneisyyden, mitä poliitikkomme ovat harjoittaneet kaikki nämä vuodet. Ihmiset alkavat näkemään kaiken valheen, mitä meille on vuosien saatossa kerrottu. Yksi merkki tästä tulee olemaan se, että vaikka kuulumme Natoon, niin sotilasliitto ei meitä Venäjän suhteen auta. Muistettakoon, ettei apu löydy ulkopuoleltamme vaan sisältämme. Ihmiset alkavat ymmärtämään henkisyyden merkityksen elämässään ja huomaavat sisäisen voiman merkityksen. Henkisyys inkarnoituu tuolloin politiikkaamme, joka näkyy oikeana välittämisenä ihmisille sekä kansakuntaamme kohtaan. Ihmiset erottavat ahneuden, omahyvyyden sekä oman edun tavoittelemisen todellisesta välittämisestä. Tämäkään tosin ei tule helpolla, vaan kovan elämänkoulun ja kokemusten kautta. Ihmiset tulevat ensin menettämään uskonsa totaalisesti politiikkaan sekä politiikkoihin. Kuinka moni nykyisistä politiikoista on siinä vaiheessa mukana, en osaa sanoa? Nykymenolla tuolloin eduskuntavaalit ovat 2027. Siinä vaiheessa viimeistään muutos näkyy selkeästi. Toki tapahtumat tulevat olemaan niin suuria, että en epäilisi, vaikka ennenaikaiset vaalit järjestettäisiin. Voi olla hyvin mahdollista, että kansakuntamme on vihdoin päässyt kadulle kertomaan mielipiteensä maasta nimeltä Suomi.

Toinen asia on, että kansalaisille selviää myöskin se, että kaikki on sovittu etukäteen eri osapuolten kanssa. Todellisuudessa ei ole olemassakaan omia itsenäisiä valtioita, vaan kaikki ohjaus kaikille valtioille tulee yhdeltä ja samalta taholta. Tästä ihmiset tulevat saamaan todisteen siten, että kun Venäjä maaperältämme poistuu, niin syntyy "maailmarauha" ja tulee yksi maailmanhallitus, jolla taataan rauha maailmassa. Olemme lähellä yhtä suurinta salaliittoteoriaa "New World Order", tai miksi sitä nyt haluaakaan nimittää. Nyt on jo nähtävissä, kuinka maailman poliittinen valta keskitetään tietyille tahoille, sekä kuinka kaikki maailman johtajat puhuvat New World Orderista. Syntyy yksi maailmanhallitus.

Suomen ja muiden Euroopan maiden osalta on myöskin kaikki sovittua etukäteen. Venäjän toimilla jaetaan maailmaa ainoastaan "etupiireihin", jolloin yksi maailmanhallitus on helpompi toteuttaa. Hyvänä esimerkkinä sekä todisteena pidän presidenttimme lausuntoa lokakuulta 2021, jossa hän kirjaimellisesti sanoo, että maamme on menossa konfliktiin laput silmillä Venäjä kanssa. Kysymys kuuluu, mistä Sauli tiesi sanoa tällaista, ellei tiennyt asiasta? Miksi vuosien varrella on puhuttu, että Natosta tulee kansanäänestys, eikä sitä yht`äkkiä tarvitakaan? Kaikki on sovittu etukäteen. Niin kuin sanoin, ei ole yhtään valtion päämiestä, joka ei kuuluisi maailmanluokan peliin. Joku voi ajatella, että eihän tämä voi olla totta. Saamme tähänkin vielä todisteet, toivottavasti.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sauli-niinistolta-venaja-varoitus-saatamme-kavella-silmat-ummessa-keskelle-viela-suurempaa-konfliktia/53d6d8a6-7f27-4630-b586-1db4cc439aac?fbclid=IwAR00cOtNojmu4UqyywPxUz3HBU_q4erFLbBLH9NKSQylj6vGS66xR4-pryw

On siis käynnissä eri tason näytelmiä päällekkäin. On energeettisen tason näytelmä, jossa asioita vain tapahtuu, kukaan ei vain tiedä miksi. Tähän on siis vastaus Suuri Herääminen. Jotta ihmiskunta muuttaa suuntaa ja alkaa ajattelemaan enemmän lähimmäistään, myöskin itäistä- kuin läntistä naapuriamme, kaikkialla. Toisen tason näytelmä on fyysisen tason näytelmä, jossa kummaksumme erilaisia asioita ja tapahtumia. Ne ovat vain välineitä, jotka on kehitetty kaiken tämän toteuttamiseksi. Tätä näytelmää ohjaa tietty taho, johon kaikki valtiot kuuluvat. Kaikki valtionpäämiehet ovat tässä mukana, ovat olleet alusta lähtien. Ei ole yhtä tai toista, joka ei olisi tämän "jengin" peleissä mukana. Ainoat, jotka eivät tähän kerhoon ole kuuluneet, ovat ihmiset, valtioiden kansalaiset. Siksi suunnitelmaa on toteutettu hitaasti, mutta varmasti eteenpäin. Kun yksi maailmanhallitus on perustettu, niin olemme lähellä loppuhuipennusta. Maailmanhallitus siis tulee. Ensiksi tulee ns. "väärä maailmanhallitus", jonka jälkeen tulee oikea maailmanhallitus, joka todentotta vie pallomme kulta-aikaan (tästä lisää osassa 2.).

Annoin kirjoitukselle nimeksi maailman pelikirja osa 1. Toisen kirjoituksen nimeksi voisin antaa ihmiskunnan pelikirja osa 2. Tässä osassa kerron, kuinka asiat tulevat pallollamme muuttumaan, mitä se vaatii ihmiskunnalta ja minkälaista apua tulemme saamaan mistäkin. Rehellisesti sanoen, ilman apua emme tule selviämään tulevista koitoksista.

Ensimmäisen osan ja toisen osan välillä tulee olemaan kenties 2-6 vuotta. Miksi? Katsotaan mihin suuntaan asiat ja tapahtumat etenevät. Kaikissa asioissa on aina omat aikaikkunansa ja aikalinjansa. Ne voivat muuttua sen vuoksi, mitä ihmiset tai ihmiskunta päättää. Nämäkään asiat eivät koskaan ole 100% varmoja. Tällä hetkellä aikalinja kuitenkin näyttää siltä, että ko. tapahtumat tulevat todeksi. Väitän, että aikalinjat "lukkiutuvat" jos/kun päätös Nato-hakemuksesta julkaistaan. Toiseksi, suurin osa teistä ei ole valmis kuulemaan niitä tapahtumia, mitä on odotettavissa. On luvassa erittäin suuria mullistuksia, lähes tulkoon kaikissa asioissa. Toivon rehellisyyden nimissä olevani väärässä tässä kaikessa. Jos olen oikeassa, niin rukouksia kaikille.

Oikein hyvää kevättä 2022 kaikille. Toivon teille rakkautta, rauhaa ja kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin. Tulevaisuus näyttää mihin suuntaan ihmiskuntamme on menossa.