Me tulemme taas

27.05.2024

Me tulemme taas on Armand Lohikosken ohjaama vuodelta 1953 tuttu romanttinen viihde-elokuva monelle Suomalaiselle. Elokuvahan kertoo tukkilaisperinteistä ja heidän työstään. Samannimisen musiikkikappaleen on esittänyt Matti Loihuvirta, jonka laulu on yllä. Ennen kuin jatkatte lukemista, niin kuunnelkaa kappale kokonaisuudessaan ja miettikää mitä se teille edustaa, mitä sanoitus teille kertoo ja mitkä tunnetilat teille musiikista nousee.

Miten Me tulemme taas kappale voikaan liittyä mitenkään blogiini, kokemuksiini tai mahdollisesti tulevaisuuteen?

Kuten hyvin tiedätte, olen pitkän aikaa kirjoitellut monestakin asiasta. Viimeiset kirjoitukset ovat keskittyneet enemmänkin fyysisen tason asioihin, kuin henkisyyteen. Toki yhteys näillä on koko ajan. Niin tälläkin kertaa. Moni, jotka lukevat tämänkin kirjoituksen ovat lukeneet kirjoituksen Maailman pelikirja osa 1. Kirjoituksessa kuvaan sitä, mitä me suomalaiset tulemme kokemaan, miltä tulevaisuus tulee näyttämään ja millä aikataululla tapahtumat voisivat mahdollisesti aktivoitua. Kirjoituksessa maailman pelikirja osassa 1 kerroin, että hyvinhän meille käy, pienen mutkan kautta, jossa Venäjä tulee miehittämään maamme v. 2024-2025 aikana. Annoin aikanaan "hataran" haitarin, jotta en liiaksi huolestuttaisi ketään. Koko ajan vuosiluku 2024 on ollut mukana kaikessa, mitä aiheesta olen kirjoittanut. Tuo samainen vuosiluku 2024 on myös annettu jo aikaa sitten. Samoin miehityksen kesto annettiin jo aikaisemmin vuonna 2021. Kuukausia saatikka viikkoja en ole tarkkaan tiennyt. Nyt paljastan hieman tarkempia ajankohtia, mitä tiedän.

Kaikki pohjautuu Henkimaailmasta saatuihin tietoihin, joten voitte uskoa tai olla uskomatta. Tieto siitä, että miehitys tapahtuisi alkukesästä 2024 on tullut jo keväällä 2021. Joten siinä ei ole mitään uutta. Tuolloin kerrottiin myös, että Baltian maat sekä Puola kokisivat samanlaisia tapahtumia. Miehityksellä tässä tarkoitetaan, että Itäinen naapurimme valtaisi osan maastamme. Se ei tarkoita, että maamme kokonaisuudessaan joutuisi naapurin valtaamaksi.

Tottakai asiat ovat mietityttäneet mieltäni koko tämän ajan, että voiko todella tällainen tapahtuma koskea maatamme. Ikäväkseni sanoen, että tällä hetkellä se näyttää enemmän todelliselta, kuin epätodelliselta. Toinen asia on tämä aikataulu. Kukaan ei voi todellisuudessa tietää koska tapahtuu mitäkin. Kaikki tapahtumat ja ajat ovat ainoastaan vaihtoehtoisia. Kuinka todellisia, niin se onkin toinen tarina.

Syyskuun lopulla 2023 sitten pyysin Tietoisuutta antamaan tarkempaa aikataulua ko. tapahtumalle. Kuten tiedätte, Se kuka kysyy, niin hälle myös vastataan. Näinhän universaalit lait toimivat ja näin Universum vastasikin 4.10.2023. Nukuin 3-4.10 todella huonosti ja valvoin yöllä monta tuntia, nukahtaen uudelleen siinä 05 maissa aamuyöllä. Yleensä muistan parhaiten juuri unet, kun nukahdan uudestaan aamuyöllä…Niin nytkin. Näin unen, jossa kävelin Helsingissä Kaisaniemenkadulla puolitutun henkilön kanssa. Hän kysyi minulta, että miksi minun pitää olla "hörhö", eikä vain tavallinen personal trainer. Hymähdin hieman naurahtaen. Samalla käänsin katseeni taivaalle, jossa jyrisi valtavalla äänelle muodostelmassa lentäviä Naton isoja kuljetuskoneita. Yksi jopa tippuikin ja räjähti osuessaan rakennukseen. En nähnyt osuiko koneeseen jotain vai miksi se tippui. Maisemat vaihtuivat, kuin elokuvissa konsanaan, jossa näin nuoria suomalaisia sotapoikia marssimassa sotilasvarustus päällään laulaen juuri tätä Me tulemme taas. Tiesin, että pojat olivat menossa rintamalle. Tiesin heti, mistä oli kysymys.

Aamulla herätessäni muistin siis tämän koko unen sekä musiikkikappaleen Me tulemme taas. En tiennyt mitä sanat kertoivat tai kenen kappaleesta on kyse. Tunsin kyllä kappaleen ja mistä se kertoo- kaikkien tuntema tukkijätkien laulu. Ohessa laulun sanat tummennettuna asiat, miten Universum nyt sitten vastasi kysymykseeni aikataulusta, mitä olin pyytänyt:

Me tulemme taas sinä tyttöni hoi! Laulu virralla soi, ja se soi ja se soi. Me tulemme taas! Kaiku viestiä toi: Me tulemme tulemme taas!

Me tulemme taas, kun on valtoimet veet, kun on voitettu hanki ja jää. Kun on lämpöiset tuulet maan valloittaneet. Kun on Suomessa aas kevään sää.

Veli veikkonen huolesi heitä! Pölli pyörivä jälleen tuo meitä, virran välkkyvän vetreitä teitä, ja nyt laulumme helkähtää:

Me tulemme taas sinä tyttöni hoi! Laulu virralla soi, ja se soi ja se soi. Me tulemme taas! Kaiku viestiä toi: Me tulemme tulemme taas!

Me olemme taas, kun on virralla työt, kun on suvi ja lehdessä puu. Kun on pohjolan valkeat tuoksuvat yöt, kun on lemmestä kertova suu.

Sinun huivisi valkoista raitaa ja sun aittasi polkua kaitaa poika päivätkin kaivata taitaa, ja taas virralta kantautuu:

Me tulemme taas sinä tyttöni hoi! Laulu virralla soi, ja se soi ja se soi. Me tulemme taas! Kaiku viestiä toi: Me tulemme tulemme taas!

Me lähdemme taas, kun on saapunut syys, kun on pääskyllä tie etelään, kun on pitkä jo ilta ja sen hämäryys, kun on virralla riitettä jään.

Älä murheella muistele tuota! Sinä, tyttöni lempeeni luota! Kevät saapuu ja riemuiten vuota, sen kuulet sä laulun tään:

Me tulemme taas sinä tyttöni hoi! Laulu virralla soi, ja se soi ja se soi. Me tulemme taas! Kaiku viestiä toi: Me tulemme tulemme taas!

Luettuani laulun sanat, hämmennyin. Hämmennyin todella aikataulusta ja siitä, miten se tuotiin unien kautta näinkin tarkkana. Kyseessähän on loppukevät / alkukesä. Suomessa tietysti esim. lumien sulaminen menee hieman eri tahtiin – etelässä on jo kuivaa huhtikuussa ja pohjoisemmassa kesäkuun lopulla. Puissa lehdet, valoisat yöt, kesän tuntua. Kaikki viittaa kesän alkupuolelle. Vuosilukua ei unessa annettu. Se mikä tässä laulussa hämmentää vielä enemmän, on sen loppupuolella oleva kertosäe; Me lähdemme taas, kun on saapunut syys, kun on pääskyllä tie etelään, kun on pitkä jo ilta ja sen hämäryys, kun on virralla riitettä jään.

Laulussa kerrotaan myös, koska miehitys loppuu. Niin kuin sanoin yllä, se kestää kaikkiaan n. 1-1,5 vuotta. Se alkaisi alkukesästä ja loppuu syksyllä. Aiemmin todellakin tieto Henkimaailmasta kertoi, että se loppuisi v. 2025 loppuun mennessä. Tämä kaikki vahvistaa entisestään laulun sanoja. Vuosi 2026 tuleekin olemaan maamme nousukauden alkua, kuten moni astrologi on asian tulkinnut. Osa astrologeista on tulkinnut tapahtumat 2020- luvun loppupuolelle 2025-2029.

Tämä uni, kokemus, tieto tästä kaikesta todella hämmensi itseänikin kovasti. Onko todella ko. laulun sanoituksella merkitys tähän kaikkeen ja onko laulu aikoinaan tehty ainoastaan tätä tapahtumaa varten (tiedostamatta)? Mihin muuhun sillä viitataan? Viittaako kappaleen "Me tulemme taas" nimi siihen, että venäläiset tulevat taas, uudemman kerran vai onko kyseessä ainoastaan symbolinen laulelma suomalaisilta sotilailta, jotka uudemman kerran tulevat/menevät rintamalle? Tulkitsen myös niin, että Me tulemme taas tarkoittaa myös Suomen ja suomalaisten nousua ja sitä, että kansamme todella nousee ja tulee "maailman huipulle" kaikesta huolimatta. Onhan laulun lopussa säe joka kertoo tästäkin ; Älä murheella muistele tuota! Sinä, tyttöni lempeeni luota! Kevät saapuu ja riemuiten vuota, sen kuulet sä laulun tään:

Onko todella niin, että kaikki tapahtumat ovat etukäteen kirjoitettuna ja me vain koemme ne täällä fyysisessä maailmassa. Jos laulun sanat pitävät paikkansa ja aikataulu on laulun sanoissa, niin silloinhan emme voi millään lailla vaikuttaa tapahtumiin emmekä aikatauluihin.

Miksi julkaisin tämän kirjoituksen? Haluan auttaa kaikkia lukijoitani ja kaikkia muitakin. Vaikka kyseessä onkin vain fyysisen tason tapahtumia, joilla ei ole merkitystä henkiseen olemukseemme, niin voimme valita joko helpoimman, taikka vaikeimman tien. Jos osaamme varautua tiettyihin asioihin ennalta, niin eiköhän meillä ole huomattavasti helpompi olla ja auttaa heitä, jotka eniten apua tarvitsevat.

Muistakaa yksi asia. Me tulemme taas kertoo myös siitä, kuinka me tiedostavat ihmiset voimme olla avuksi koko Suomen väestölle, mutta myös koko planeetalle ja sen asukkaille. Pitää aina muistaa, että niin Mekin tulemme ja tulemme tekemään historiaa tämän kaiken osalta.

Oliko kyseessä vain uni muiden joukossa, vai vastasiko maailmankaikkeus todella kysymykseeni? Se jää nähtäväksi ja selviää seuraavan vuoden aikana.

Kyyneleet virraten itsekin luen tätä tekstiä.

Rakkautta ja rauhaa kaikille!

Tämä kirjoitus on kirjoitettu lokakuussa 2023 ja julkaistu aiemmin toisella sivustolla.