Tietoisuus

08.02.2022

Tietoisuus - olemme kaikki yhtä suurta tietoisuutta


Oikein hyvää Uutta vuotta kaikille Astro.fi lukijoille. Niin, kuin Seppo Tanhuan alkuvuoden blogikirjoituksista on havaittu, niin vuosi 2022 on alkanut hurjissa energioissa. Energian muutokset ovat tuntuneet jokaisella ihmisellä, jokaisessa solussa. Me saatamme sen tuntea ihmeellisenä tai erikoisena olona. Energian muutokset ovat myös näkyneet maailman menossakin. Kaikki on aivan täysin normaalia ja kuuluu asiaan. Kyse on ainoastaan tietoisuuden tason noususta, joka todella on käynnissä.


Olen kirjoittanut viimeisen vuoden aikana teille tietoisuudesta, henkisyydestä sekä henkimaailman asioista. Päätin jo viimevuoden aikana, että kirjoituksiani tulisin muuttamaan radikaalisti. Niinpä vuoden ensimmäinen blogini onkin videon muodossa yhdistettynä kaikkia yllä mainittuja aiheita. Minna-Maaria kanavoi suoraan tietoisuutta. Kannattaa siis katsoa video.

Miksi tietoisuuden nousu tapahtuu?

Kyse on ainoastaan ihmisten kääntymisestä itseensä sisäänpäin, meidän sisimmästämme. Sanontakin kuuluu, että kaikki mitä on, niin löytyy sisimmästämme. Se on aivan totta. On aivan turhaa etsiä asioita ja vastauksia ulkopuoleltamme. Sieltä niitä ei löydy. Tietoisuuden nousussa on siis kyse ainoastaan meistä itsestämme, peloistamme sekä mielen rajoituksistamme sekä näiden poistamisesta. Se tapahtuu ainoastaan hiljentämällä, kääntyen sisäänpäin. Kiireisessä elämässämme emme yksinkertaisesti ehdi hiljentyä tarpeeksi itseemme.
Miksi tietoisuuden nousu tapahtuu nyt?

Universumi on aina kulkenut ja kulkee sykleissä

Tulee aikakausia, jolloin asiat vain ovat erilailla. Ei ole olemassa edelleenkään hyvää tai huonoa. Meille ihmisille ainoastaan näytetään tapahtumia eri näkökannoista. Me itse annamme niille merkityksen eri aikakausina, joko hyvinä tai huonoina. Kaikki tapahtumat vievät ihmiskuntaa kokonaisuudessaan eteenpäin, parempaan. Henkimaailman sanoin ei ykseyttä ilman erillisyyttä. Olemme nyt erillisyyden vaiheessa, jossa tulemme vielä näkemään ykseydenkin merkityksen.

Kulta-aika on todella tulossa

Olemme parhaillaan sinne siirtymässä. Emme yksinkertaisesti kykene sitä vain vielä havaitsemaan. Monella saattaa vain olla vääränlainen kuvitelma kulta-ajasta ja sen merkityksestä. Maapallo on fyysisen tason kiteymä, jossa fyysisiä asioita tulemme jatkossakin kokemaan. Kaikki "paha" ei tule koskaan häviämään. Mutta ihmisten käännyttyä sisäänpäin inhimillisyys, sydänlähtöisyys sekä rakkaus lisääntyy suuresti ihmisten keskuudessa. Nykymaailman "pahuus" häviää tällaisenaan. Kollektiivisen tietoisuuden lisääntyessä eri puolilla maapalloa tullaan keksimään teknologisia uudistuksia, jotka helpottavat elämistämme sekä auttavat kaikki ihmisiä kaikkialla maan kamaralla. Näiden teknologisten kehitysten myötä ihmisille tulee suurempi halua auttaa muita ihmisiä, eläimiä, luontoa sekä koko palloamme. Yhteenkuuluvuus sekä ykseys lisääntyy kaikkialla.

Mikä se tietoisuus sitten on?

Tietoisuus on energiakeskittymä, joka pitää sisällään kaiken ja samalla ei mitään. Olemme osa tietoisuutta, kaikkea. Ihmismieli ei voi käsittää sitä, mitä se todellisuudessa on. Parhaiten asiaa voisi kuvailla ihmistä kokonaisuutena. Aivan kuten Universumissakin, tähtiä ja planeettoja on ääretön määrä. Ihmisessä on kaikkiaan biljoonia soluja, joissa on taas biljoonia atomeita, jotka koostuvat taas alkeishiukkasista. Silti olemme yksi ja kokonainen ihminen. Olemme siis yksi, kaikki, mutta ei mitään samaan aikaan. Tietoisuus on tätä kaiken elämän energiaa, joka on kiinnittynyt juurikin näihin samoihin soluihin ja alkeishiukkasiin. Sitä on kaikkialla, äärettömästi.

Henkimaailman terveiset lukijoille;

Älkää ottako elämää liian vakavasti. Kaikki tapahtumat ovat osa isompaa kokonaisuutta. Kaikki asiat menevät juuri niin, kuin kuuluu, harmonisessa aikataulussaan. Keskittykää itseenne, sisimpäänne, sydämen kautta. Rakastakaa, kunnioittakaa, arvostakaa ja välittäkää toisistanne. Tietoisuus lisääntyy, ykseyden merkitys kasvaa, mitään pahaa ei teille voi koskaan tapahtua.

Henkilökohtainen kanavointi

Voit varata henkilökohtaisen kanavointiajan Minna-Maarialta 13.2.20221 saakka osoitteesta https://www.5dhealing.fi/yhteydenotto/.

Mainitse yhteydenottolomakkeen kentässä koodi ASTRO.

Saat 30 min. kanavoinnin hintaan 50€.

Tarjous voimassa 13.2.2022 saakka.
Tarjouksen ulkopuolella kanavointi maksaa 80€ / 40 min.

Kanavoinnit tapahtuvat etänä puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Kanavointi voidaan myös tallentaa Zoomin kautta ja asiakas voi saada siitä koosteen itselleen.

Mikä on Tietoisuus ry. (www.tietoisuusry.fi)

Tietoisuus ry on perustettu vuonna 2021. Toimin yhdistyksen Hallituksen puheenjohtajana. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, henkistä kehitystä, tietoisuuden lisääntymistä sekä henkilökohtaista kasvua. Astron ja blogini lukijoilla haluan antaa tuntuvan alennuksen (-25%) kevään 2022 kursseista. Tarjous on voimassa 15.2.2022 saakka. Käy katsomassa kurssit osoitteesta: https://www.tietoisuusry.fi/ohjelmat/. Lisäkysymyksiä voi lähettää sähköpostiin info@tietoisuusry.fi

Yhteistyöterveisin
Janne Laakso ( Tietoisuus ry ) ja Minna-Maaria Aholainen ( 5D Healing.fi)