Uuden ajan henkinen virittäytyminen

28.06.2023

Viimeisten vuosien aikana on ollut jos jonkinmoisia tapahtumia, jotka ovat laittaneet hyvin monet ihmiset miettimään mitä täällä tapahtuu ja etenkin miksi täällä tapahtuu. Kirjoitin aikanaan blogitekstin suuri herääminen, jossa tätä asiaa on kuvattu syvällisemmin. Kysehän on siis henkisestä heräämisestä ja ymmärtämisestä juurikin siitä, miksi asioita tapahtuu. Suuressa heräämisessä ei niinkään oteta kantaa, mitä tapahtuu.

Jotta ymmärtää miksi asioita tapahtuu, niin tulee mieltää käsite henkisyys, mitä se on, mitä se pitää sisällään ja mitä se omassa elämässä mahdollisesti tarkoittaa. Kaikkia asioita voi löytää kirjallisuudesta, erilaisista dokumenteista, tapaamisista, tuttavilta sekä erilaisista koulutuksista ja kursseista. Mikä olisi oikea vaihtoehto juuri sinulle etsiä sitä oikeaa tietoa?

Vuonna 2021 perustin Tietoisuus ry:n, jonka tarkoituksena oli alkaa järjestämään henkisyyteen liittyviä kursseja ja koulutuksia Suomessa. Näin kävikin ja 2022 ensimmäinen kurssi Löydä oma elämänpolkusi järjestettiin Mikkelissä. Jatkoa saivat Vihti ja Helsinki. Huomasin kurssin aikana, että kiinnostus henkisyyteen ja siihen liittyviin asioihin nousi pinnalle usealla paikkakunnalla samanaikaisesti. Ymmärsin myöskin, että on täysin mahdotonta lähteä lanseeraamaan Löydä oma elämänpolkusi kurssia ympäri Suomea. Ehdotinkin muutamalle henkilölle, että he alkaisivat kurssittaa omalta osaltaan henkisyyttä omilla paikkakunnillaan. Nyt olemme tilanteessa, jossa uuden ajan henkisen koulutuksen jalansija on saanut Jyväskylään, Vihtiin ja Helsinkiin. Toki kursseja on järjestetty muuallakin Suomessa jo pitkään ja järjestetään jatkossakin.

Henkisten kurssien tarkoitus on siis ymmärtää suurempaa kokonaisuutta, mitä me fyysisillä aisteilla voimme nähdä, kuulla, haistaa tai maistaa. Kun tähän suureen ihmeellisyyteen pääsee käsiksi, muuttaa se meidän omaa maailmamme sekä käsitystä kaikesta, etenkin tapahtumista. Tämä johtaa siihen, että osaamme ja pystymme ymmärtämään omaa elämäämme täysin erilailla ja luoda itsellemme käsikirjoituksen, jossa olemme oman elämämme maailmanmestareita. Tämä taas vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, kuinka todella elämme omaa näytelmäämme.

Miksi kursseille?

Kaikki tiedot ovat jo teillä itsellänne, sisimmässänne. Ette te mitään tietoa tarvitse. Tukea todella löytyy kirjoista, videoista, dokumenteista ja kaikkialta. Se miksi kursseille tai koulutukseen, niin kurssien ja koulutusten vetäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia erilaisista tilanteista, jotka tukevat erilaisia "teorioita", joita kirjat ovat pullollaan. On myös monia harjoituksia, joita tulee fyysisessä elämässä tehdä, eikä ainoastaan lukea tai nähdä. Toinen tärkeä seikka on yhdistyminen. Ihmisten kanssa oleva vuorovaikutus antaa paljon, siksihän me olemme täällä kokemassa asioita, mitä koemme. Itse suosittelen kursseja!

Seuraavassa esittelen teille muutamia kursseja, mitä järjestetään Helsingissä, Vihdissä ja Jyväskylässä. Voin todella suositella kaikkia näitä, koska tunnen kurssit!


Aarrearkku-kurssi Helsinki

Kiinnostaako sinua avautuminen elämäntehtävällesi ja haluaisitko päästä sukeltamaan syvemmälle itseesi? Aarrearkku-kurssilla lähdemme etsimään avaimia sinun sisäisen aarrearkkusi avaamiseen ja raotamme kantta, kurkistaaksemme minkälaisia aarteita sinne kätkeytyy. Kurssi koostuu 5 tapaamiskerrasta. Voit tulla kurssille juuri siinä kohdassa kuin olet itsesi kanssa menossa. Kurssilla luodaan luottamuksellinen ja kannatteleva ilmapiiri, jotta jokainen voi kokea tulevansa kohdatuksi.

Kurssista pidetään infotilaisuus Helsingissä 6.8 klo. 16-18. lisätietoja antaa sähköpostitse selmalanaya@windowslive.com

Kurssiaikataulu;

Pvm/ 19.8 Mitä on herääminen tietoisuuteen. Kuinka erottaa egon ja sielun äänet toisistaan. Sielunpolku.

Pvm/ 2.9. Oman sisäisen äänen kuuntelu, oman sieluntehtävän jäsentäminen, itseymmärryksen menetelmien tutkailu mm. Human designin ja astrologiaan tutustumalla.

Pvm/ 30.9. Elämäkartta, traumat, elämäntapahtumien tarkoitus

Pvm/ 28.10. Tunnekeho, energiat ja kanavointi

Pvm/ 11.11. Kanavoinnin syventäminen, oma tiedonsaantitapa universumista ja sen alustaminen.

Toteutus tapahtuu vertaistuellisessa ohjauksessa, jossa opetellaan yhdessä mm. avaamaan yhteyttä universumiin meditaation ja kanavoinnin menetelmin. Hinta 30€/kerta tai koko kurssi 130€ kertamaksulla. Ennen kurssia infotilaisuus, jossa voi ilmoittautua mukaan, tai voit olla yhteydessä Selmaan sähköpostitse selmalanaya@windowslive.com


Henkiset Teemapäivät, Vihti

Vihdin kirkonkylällä on alkamassa Henkiset teemapäivät, ensimmäinen on sunnuntaina 2.7. klo 11-15.

Tässä ensimmäisessä teemapäivässä aloitetaan alusta ja ihmetellään, mitä se henkisyys oikein on. Käydään läpi sitä, mitä on henkinen kasvu ja miten toteuttaa sitä arjessa. Käydään läpi henkisyydessä usein eteen tulevia termejä, eli mitä tarkoittaa mm sielunsuunnitelma, ego, karma, ykseys, dualismi, energiahoitaminen, suojaus jne.

Entäpä meditointi, onko se tärkeää ja kuinka aloittaa sitä? Miksi kiitollisuus on tärkeää? Entä mitä hankalat ihmissuhteet ja tapahtumat meille kertovat? Ja sivutaan myös intuitiota, miten lähteä harjoittamaan sitä ja mikä pointti sillä on henkisessä kasvussa. Voit myös laittaa etukäteen ehdotuksen, jos joku asia on sinua mietityttänyt, niin pohditaan sitä myös.

Jos teemapäiville on kysyntää, niin pidän niitä noin kerran kuussa. Jokainen teemapäivä on oma kokonaisuutensa, joten voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin.

Tule mukaan viettämään lämminhenkinen ja toivottavasti oikein innostava nelituntinen muitten samanhenkisten ihmisten kanssa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tuija Holmberg (tuija.holmberg(ät)gmail.com)

https://www.facebook.com/events/631460385578591/


Tietoisuuskurssi Jyväskylä

Tietoisuuskursseilla nimensä mukaan on tarkoitus syventää omaa tietoisuuden tasoa. Autan sinua nostamaan omaa värähtelyäsi sekä löytämään sinun oman valosi sisimmästäsi.

Kurssilla käymme läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Mitä kaikki on ja mikä on kaiken tarkoitus? Henkisyys arjessa ja elämäntapa.
  • Tietoisuuden tasot, universaalit lainalaisuudet.
  • Kuka olen ja mitä tahdon olla. Vapaatahto, onko sitä?
  • Kehotietoisuus.
  • Energiat, tunteet ja intuitio.
  • Henkimaailman läsnäolo, yhteys ja kanavointi.

Kurssi kestää 6-8 viikkoa ja sisältää itsenäisiä harjoituksia kotona tehtäväksi. Seuraava kurssi alkaa syksyllä!

Lisätietoa kurssista tulossa pian www.irenelänkinen.fi